Een internistenpraktijk voor reguliere en integrale geneeskunde, leefstijl interventie, en coaching van patiënten met chronische ziekten en kanker. Naast mijn reguliere werk als internist in het ziekenhuis kijk ik in mijn praktijk, in dialoog met de patiënt, naar blokkades die het verhinderen om in balans te blijven.

Hierbij kijk ik samen met mijn patiënten welke individuele benadering nodig is om weer in balans te komen en te herstellen om zo vanuit innerlijke kracht weer in het leven te staan.

Ik ben opgeleid als internist-hematoloog/transfusiespecialist. Daarnaast ben ik opgeleid als immunoloog, heb opleidingen gedaan op het gebied van complementaire geneeskunde (homeopathie/natuurgeneeskunde), coaching en organisatiemanagement.

Deze achtergrond geeft mij mede naast mijn werkervaring op deze gebieden de mogelijkheid om mensen op een integrale wijze te begeleiden. Een holistische en energetische benadering van de mens staat centraal: De mens en zijn omgeving, leefstijl, emotionele balans en zingeving in het leven.

 

Balans-Bilance, Internistenpraktijk
voor reguliere en integrale geneeskunde
Dr. Věra M.J. Novotný
Internist-Hematoloog
Kerkpad 4
Breedeweg
6562 GA Groesbeek
info@Balans-Bilance.nl

 

Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure
Privacyverklaring
Interne geneeskunde AGB
praktijk: 22-227415
Integrale geneeskunde AGB
praktijk: 84-057303
BIG-nummer: 19023027501
KvK 57011656